arrow_drop_up arrow_drop_down

Unieke kans:

Draag bij aan het nieuwe programma 

Vanaf 1 mei keert Nederland hopelijk weer terug naar 'normaal'. Maar willen we dit wel? De afgelopen periode zagen we de creativiteit van ondernemend Nederland. En de aandacht voor elkaar, ook al moest je op afstand blijven.

 

En waar keren we naar terug? Ellenlange files, milieuvervuiling, maar vooral ook urenlange vergaderingen en minder aandacht voor onze naasten.

 

Ik heb bijzondere samenwerkingen en resultaten zien ontstaan, door het op een 'andere' manier te doen. Bij tijden misschien wat meer menselijke manier.

 

Vanaf 1 mei wordt de teamomgeving van Pr8ontwikkeling aangevuld met een nieuw programma. Gebaseerd op mijn visie als vastgoedontwikkelaar en aangevuld met de vele opleidingen en cursussen van bv. Teamflow, EFT, Werkfocus, NLP en mijn ervaringen als trainer en coach.

 

Jij kan als een van de eerste deze online training volgen met de vele leerpunten, systemen en strategieën uit de opleidingen ter waarde van meer dan € 15.000,-.  die je gaat helpen om jouw doelen te gaan halen.  Tegelijkertijd kan je mij helpen het programma te verbeteren.  Zodat we steeds meer ondernemers in Flow kunnen laten samenwerken en zo steeds meer waarde kunnen toevoegen aan onze omgeving.

 

Je betaalt hiervoor een super schappelijke maandelijkse bijdrage van €29,-  De eerste maand is gratis en daarna kan je maandelijks opzeggen.   

 

Draag jij bij aan het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingen?

Dank je wel voor de investering!

Toegang tot training Succes als ontwikkelaar!

Leer de juiste strategieën

Samen met anderen!

Delen zorgt voor groei!

Van jouw gedachten naar realiteit!

Dat is ontwikkelen!
Pieter is een hele energieke en enthousiaste teamcoach! Hij wist mij als geen ander in beweging te krijgen. Vanwege z’n uitgebreide scala aan technieken heeft hij net zolang gezocht en geprobeerd totdat de juiste techniek aansloeg! Daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor!
Bert

Neem nu een maandabonnement.
Eerste maand gratis, altijd opzegbaar!

Niet goed? Geld terug!

Probeer 2 maanden en ervaar welke stappen je hebt gezet. Niet tevreden over de voortgang?Neem dan contact met ons op. 

Cookie alert!