OVER PR8ONTWIKKELING

Aandacht + energie = resultaat

COLLECTIEVE AMBITIE

Pr8ontwikkeling mag zich als ontwikkelaar bezig houden met de wereld van morgen. Wat wij vandaag bedenken wordt 'morgen' realiteit.  

Onze ambitie is om iedere dag waarde toe te voegen aan de omgeving en de wereld zo een stukje mooier te maken. Pr8ontwikkeling is ervan overtuigd, dat we hiervoor moeten samenwerken met lokaal betrokken ondernemers!

Onze visie is hierbij om door samenwerkingen, creativiteit en klantdenken een alternatieve workflow te creëren die het mogelijk maakt om ook op kleinere locaties waarde te creëren. Waarde voor de ondernemer, zijn omgeving en de plaats waar hij woont. Met de hoop dat onze klanten en hun klanten iedere dag energie krijgen van de nieuwe ontwikkelingen!

Pieter de Kort startte in 2018 het bedrijf Pr8ontwikkeling, thuis vanaf de zolderkamer, om ontwikkelaars te helpen meer flow te brengen in hun vastgoedontwikkeling. Pieter specialiseerde zich in teams en klantdenken en helpt sindsdien middelgrote tot grotere bouwende ontwikkelaars bij het acquisitie, ontwikkeling en verkoop.


Inmiddels heeft hij vele partners gevonden die Pr8ontwikkeling steunen in de ambitie om de vastgoedontwikkeling in meer flow te brengen. Basis van deze samenwerkingen zijn ondernemers die expert zijn op hun vakgebied, hun verantwoordelijkheid durven te nemen én... het anderen gunnen. 

Wat anderen zeggen

Marc van den Berg
Ik heb Pieter leren kennen toen de vastgoedmarkt in diepe crisis verkeerde. Onze goede samenwerking resulteerde in diverse succesvolle projecten; wat een bijzonder resultaat was in die tijden. Pieter heeft een aanstekelijk enthousiasme en kan op een strikte, heldere maar vooral ook positieve wijze leiding geven aan een teamproces. Hij is daardoor een plezierige ‘teamplayer’ die tegelijkertijd ook de noodzakelijke eindverantwoordelijkheid kan en durft te nemen.
Dieke Fijen

Pieter combineert zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en gedrevenheid met een warme en open persoonlijkheid. In een samenwerking met Pieter wordt daarom het optimale resultaat bereikt en dat op een prettige manier. Hij beziet de zaken van meerdere kanten waardoor je meer inzicht krijgt in de verschillende, op het eerste oog vaak tegenstrijdige, belangen waardoor je tot betere oplossingen komt.

Joost Bouwman
Ik omschrijf Pieter als een loyaal, eerlijk persoon die zowel privé als zakelijk altijd voor je klaar staat. We hebben een gezamenlijke passie en dat is het creëren van prettige woonomgevingen die bijdragen aan de kwaliteit van het leven. Hij denkt in totaaloplossingen en begrijpt dat onze werkvelden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Pieter is een goede vriend, een gedreven sportbuddy en bovenal een fijne sparringpartner!