OVER PR8ONTWIKKELING

Aandacht + energie = resultaat

COLLECTIEVE AMBITIE

Wat wij vandaag bedenken wordt 'morgen' realiteit. Pr8ontwikkeling mag zich als ontwikkelaar namelijk bezig houden met de wereld van morgen.  Wij focussen ons hier op teamwork om zo samen slimmer te werken.

Onze ambitie is om iedere dag waarde toe te voegen aan de omgeving en de wereld zo een stukje mooier te maken. Pr8ontwikkeling is ervan overtuigd, dat we hiervoor moeten samenwerken!

Onze visie is hierbij om door samenwerkingen, creativiteit en klantdenken een alternatieve workflow te creëren die het mogelijk maakt ons vakgebied te verduurzamen. Met de hoop dat onze klanten en hun klanten iedere dag energie krijgen van de nieuwe ontwikkelingen!

Pieter de Kort startte in 2018 het bedrijf Pr8ontwikkeling, thuis vanaf de zolderkamer, om ontwikkelaars te helpen meer flow te brengen in hun vastgoedontwikkeling. Pieter specialiseerde zich in teams en klantdenken en helpt sindsdien middelgrote tot grotere bouwende ontwikkelaars bij het acquisitie, ontwikkeling en verkoop.


Inmiddels heeft hij vele partners gevonden die Pr8ontwikkeling steunen in de ambitie om de vastgoedontwikkeling in meer flow te brengen. Basis van deze samenwerkingen zijn ondernemers die expert zijn op hun vakgebied, hun verantwoordelijkheid durven te nemen én... het anderen gunnen. 


De payoff van Pr8ontwikkeling is gebaseerd op de persoonlijke slogan van Pieter: aandacht + energie = resultaat. Hij houdt zijn energie hoog door in een goede flowbeweging te blijven, zowel zakelijk, mentaal als fysiek!

ONZE DIENSTEN

Vastgoedontwikkeling

Pr8ontwikkeling ondersteunt gebieds- en woningbouw-ontwikkelaars van initiatief tot bouw in de rol als ontwikkelaar, van overeenkomst tot verkoop. Ontwikkelen door de kracht van samenwerken.

Teams in flow

Als de voorwaarden voor de samenwerking helemaal kloppen, dan stijgt het team boven zichzelf uit.  Pr8ontwikkeling is aangesloten bij Flow Concepts om dit in teams en organisaties te bereiken. 

Online teamomgeving

Op de online teamomgeving brengen wij ondernemers uit de vastgoed bij elkaar, waar ze 24/7 met elkaar in contact komen en tegelijkertijd trainingen kunnen volgen over teams, ontwikkeling en verkoop.

Wat anderen zeggen

Marc van den Berg
Ik heb Pieter leren kennen toen de vastgoedmarkt in diepe crisis verkeerde. Onze goede samenwerking resulteerde in diverse succesvolle projecten; wat een bijzonder resultaat was in die tijden. Pieter heeft een aanstekelijk enthousiasme en kan op een strikte, heldere maar vooral ook positieve wijze leiding geven aan een teamproces. Hij is daardoor een plezierige ‘teamplayer’ die tegelijkertijd ook de noodzakelijke eindverantwoordelijkheid kan en durft te nemen.
Dieke Fijen

Pieter combineert zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en gedrevenheid met een warme en open persoonlijkheid. In een samenwerking met Pieter wordt daarom het optimale resultaat bereikt en dat op een prettige manier. Hij beziet de zaken van meerdere kanten waardoor je meer inzicht krijgt in de verschillende, op het eerste oog vaak tegenstrijdige, belangen waardoor je tot betere oplossingen komt.

Joost Bouwman
Ik omschrijf Pieter als een loyaal, eerlijk persoon die zowel privé als zakelijk altijd voor je klaar staat. We hebben een gezamenlijke passie en dat is het creëren van prettige woonomgevingen die bijdragen aan de kwaliteit van het leven. Hij denkt in totaaloplossingen en begrijpt dat onze werkvelden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Pieter is een goede vriend, een gedreven sportbuddy en bovenal een fijne sparringpartner!
arrow_drop_up arrow_drop_down