VASTGOEDONTWIKKELING

Specialisme in woningbouw en verkoop aan particulieren

ONTWIKKELEN MET MEERWAARDE

Adviseren van ontwikkelaars en aannemers

Pr8ontwikkeling ondersteunt opdrachtgevers bij het ontwikkelen van woningbouw in de rol als projectontwikkelaar. We kunnen flexibel inspelen op de wensen van de opdrachtgevers vanwege onze ervaring en connecties.

Van inbreiding tot uitbreiding

Vanwege onze ruime ervaringen op vele locaties ontwikkelen wij zowel uitbreidingslocaties als inbreidingslocaties en binnenstedelijk als landelijk,  conceptwoning tot nicheproduct.

Gespecialiseerd in woningbouw met unieke verkoopstrategie

Door onze ervaring bij ontwikkelende aannemers zijn we inmiddels gespecialiseerd in woningbouw met verkoop aan particulieren. Ook ontwikkelen wij voor corporaties en beleggers.

Meerwaarde creëren 

Als je op zoek gaat naar de meerwaarde bij woningbouw, dan betekent dit ook dat je aansluit bij de bestaande omgeving. In de nieuwe omgevingswet is de omgevingsdialoog een belangrijk onderdeel. Meerwaarde gaat helpen bij de afstemming met de omgeving. Pr8ontwikkeling heeft hier al jaren positieve ervaring mee. 

Focus op ondersteuning

Pr8ontwikkeling heeft ervoor gekozen om niet-risicodragend te zijn, zodat zij maximaal kan focussen op advisering in vastgoedvraagstukken.  Wel loopt Pr8ontwikkeling mee in acquisitietrajecten totdat zeker is dat een project voortgang heeft.

Ook een blik op onze projecten?

Onze strategie in een notendop: