Masterclass

Ontwikkelen door jezelf te trainen

Carl

WOW, NOG BETER!

Ik heb de live training meegemaakt en dat was erg goed! 
In de laatste oefening ontstond teamflow, dat was erg gaaf 

om mee te maken.


De online training is nu nog duidelijker geworden met een mooie animatie die het verhaal ondersteunt. De training 

doe je in je eentje natuurlijk en is super om te doen!

Aanbieding hieronder

Focus in een veranderende wereld!

Houdt afstand, binnen blijven en flatten the curve!  Allemaal noodzakelijk en belangrijk, maar dit zorgt er wel voor dat je focust op gevaar en angst en hierdoor kan stress ontstaan. Een projectontwikkelaar heeft iedere dag te maken met zaken waar ze afstand van willen houden en risico's die ze willen vermijden. Maar dat helpt je niet om iets te bereiken. Wat dan wel?


Succes is iets subjectiefs en verschilt per persoon. Ook in het ontwikkelen van woningbouw hebben diverse stakeholders andere visie op succes, en denken ze anders over de processen en hebben misschien zelfs wel een ander gevoel bij de benodigde samenwerking.

Jarenlang is Pr8ontwikkeling betrokken bij vastgoedontwikkeling in met name de woningbouw. De vastgoed- en bouwsector is een sector waar veel stress bij komt kijken. Hoe houdt men zich hierin staande, wat zijn de succesfactoren en vooral waar krijg je energie van?

Er is één strategie waarin ontwikkelaars uitblinken. Iets waarin ze zich dagelijks trainen. Een methode die wordt verwacht van hun door de omgeving én die ontstaat door de noodzaak om iets te bereiken. Deze strategie houdt zich bezig met overzicht, bedenken waar je naartoe wil en flexibel genoeg zijn om het pad naar het doel te kunnen aanpassen.


De huidige periode is extreem, maar is deze ook zo nieuw? Wordt de bouwwereld niet jaarlijks gedwongen om te veranderen? Door nieuwe wetgeving, urgente problematiek en doelen die globaal worden gesteld? Iedere keer opnieuw lukt het de ondernemers in de bouw hier snel, slim en daadkrachtig mee om te gaan.


Pak de kansen die ontstaan! 

Waarom de masterclass?

Hoe zou het zijn als je onafhankelijk van de risico's en bedreigingen jouw eigen kansen kan creëren? 
Wie ken jij die je daarbij kan helpen? 

Afgelopen jaren heeft Pr8ontwikkeling de kans gekregen om precies hiermee andere ondernemers voor uit te helpen. Door de strategie van een ontwikkelaar toe te passen op het kansen creëren en doelen te behalen.

 Door samenwerking met experts op diverse vakgebieden van ontwikkelen, teamflow, empowerment, training tot sport en mindset worden steeds meer ondernemers of mensen met ondernemerschap begeleidt door Pr8ontwikkeling in het behalen van hun doelen. 

Het gaat hier om samenwerking. Een ultieme samenwerking heeft de inzet nodig van álle teamleden. Om onderdeel te worden van een team, begin je dus bij jezelf!

Nu tijdelijke aanbieding: Corona masterclass

Speel de video af en de aanbieding zal verschijnen.


Jij bent het waard!