Ontwikkel nu voor later

van Pr8locatie naar pensioen

Nu weten waar je aan toe bent, voor later

Inzicht in de waarde

Ontdek de waarde

Jouw locatie is mogelijk meer waard dan nu. Wil je snel weten wat de echte waarde kan zijn? Wij helpen je, omdat bij een goede ontwikkeling de hele wijk profiteert!

Weet waar je moet beginnen

Weet wat je kan doen

Het verbeteren van de waarde heeft  positieve invloed op de buurt. We helpen je dus graag zodat je weet waar je kan starten. Alles in eigen hand.
Niet goed geld terug

Niet goed - geld terug

Ontwikkelen is zoveel meer dan geld. Maar als ons onderzoek geen potentiële geldwaarde creëert, hoef je ons niet te betalen. Niet goed - geld terug!

Laten we eerlijk zijn, het gaat ons niet om jouw geld.

Jouw locatie of pand vertegenwoordigd een bepaalde waarde. Die waarde is veel meer dan geld. Jarenlang heb je een bedrijf gehad in het pand en doordat jouw bedrijf groeide moest je hier weg. Of misschien heb je wel veld liggen nabij het centrum dat je hebt gekocht toen jouw bedrijf goed ging lopen. Nadat je daar eerst erg hard voor hebt moeten werken.

Waarde is emotie

Misschien heb je ook wel jouw kinderen meegenomen naar die plek of mee laten lopen. En zij vertelde later vol trots wat jij deed. Die plek waar het allemaal om draait of heeft gedraaid is dus niet alleen een verdienmodel. Het is kans om iets achter te laten waar je met trots op terug kunt kijken. Het biedt ook een kans voor mensen uit jouw dorp om er te gaan wonen. En waarschijnlijk maak je het met woningbouw een stuk aangenamer op die plek. Kan je iets oplossen waar anderen last van hebben, zodat zelfs de buurt blijf wordt. 

Vastgoed is veel meer dan geld, het is emotie. Wij vinden het dan ook belangrijk om eerst te kijken wat voor kwaliteit we kunnen maken op de plek en of er voldoende toegevoegde waarde is om woningbouw toe te voegen.

We willen graag jou dus helpen om te onderzoeken hoe woningbouw mogelijk is. Woningbouw is wat ons betreft de katalysator voor een heel trits aan bijdrage aan de omgeving. Mensen kunnen er wonen, maken plezier, krijgen het nieuwbouwgevoel e vaak de nieuwe wijk is vaak groener en duurzamer dan daarvoor. En we kunnen ons voorstellen dat jij als lokaal betrokken ondernemer ook graag wat teruggeeft aan de jouw dorp of stad. 

Het gaat ons er dus niet alleen om hoeveel winst er mogelijk is op jouw locatie. Maar vooral dat jij snel een duw in de juiste richting krijgt, zodat jij weet wat je kan doen. Weet nu waar je aan toe bent, zodat je later niet zo hard hoeft te werken. 

En al die tijd dat je nu kwijt bent aan het bedenken van de mogelijkheden, kan je dan mooi besteden aan jouw gezin. Want dat is daadwerkelijk het grootste bezit. 

Van Pr8locatie tot pensioen

De meeste ontwikkelingen starten langzaam en aftastend. Omdat er weinig geld uitgegeven wordt. Voordat je weet ben je 3 jaar verder en heb je nog geen duidelijk plan en is de markt veranderd. Of heb je je vastgelegd aan een ontwikkelaar die afspraken wilde maken, maar ondertussen alle tijd neemt om te kijken of het wel de waarde heeft die is beloofd. 

Jij betaalt ons voor de analyse. Hierna ben je zelf in control voor de volgende stap. 

Mocht je een risicodragende partij willen inschakelen voor al het werk verdien je de kosten van deze analyse meteen terug, omdat je sterker staat in de onderhandelingen. 

Iedere dag volle bak en ik heb geen tijd en geduld voor de gemeente. Pr8ontwikkeling is een fijne sparringspartner.

Jehan Vogels

15 jaar ervaring in één analyse

Rekening houdend met jouw wensen en de mogelijkheden binnen jouw gemeente

Waar je op kunt vertrouwen is dat er altijd onzekerheid zal zijn. Onze richting geeft houvast in de ontwikkeling. Vraag de scan aan om te kijken of jij de lokaal betrokken ondernemer bent waarvoor wij onderstaande analyse kunnen uitvoeren.

Data - woningbehoefte

Data hier, data daar. Zonder de juiste interpretatie kun je er niets mee. De partners van Pr8ontwikkeling zijn experts in het interpreteren van deze data

Risico's en bedreigen

We kijken alle kaarten na en verzamelen dat op een overzichtskaart met bedreigen en risico's.

Inmeten van jouw locatie

Je zult versteld staan hoe vaak het misgaat omdat er in het beginstadium niet nauwkeurig de locatie wordt ingemeten. Met alle risico's van dien. Wij nemen dat meteen mee. 

Verzamelen van kaarten

De kaarten worden gebundeld in een of enkele startkaarten, zodat de ontwerper hier mee aan de slag kan. 

Stedenbouwkundige verkaveling

Samen met de stedenbouwkundige en landschapper bepalen we de juiste richting. 

Kosten Baten Analyse

Een goede kosten-baten analyse is onontbeerlijk en het geheim van de smid. Deze ontvang je zodat je zelf de cijfers kent en in control kunt zijn. 

Best Guess

Ontwikkelen is geen vak van 'meden en persen'. Maar door onze jarenlange ervaring en fijne partners kunnen we wel een goede inschatting doen wat de mogelijkheden zijn en wat past binnen de visie van de gemeente. 

Strategie

Ontwikkelen, van vastgoed of persoonlijk, gaat altijd om keuzes in strategie. Deze strategieën bepalen we samen en geven jou houvast.

Houvast

Concept brieven voor omgeving, gemeente en tal van gerichte offertes van partijen die wij vertrouwen. 
€ 250,-
€ 147,-

Vastgoedpotentiescan

  • Wil je weten wat of de analyse van Pr8locatie tot Pensioen iets voor jou is?
  • Dan krijg je in dit gesprek een toelichting op het proces en mogelijkheden. 
  • Kunnen wij meteen de locatie screenen 


Succes niet gegarandeerd, een hoop positieve energie wel!